Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Lidköpings IS

Följ

Lidköpings IS

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Lidköpings IS
Välj grupp

Kontaktinformation

Namn Lidköpings IS
Adress Idrottsvägen 4
Postadress 53160 Lidköping
E-post info@lidkopingsis.se
Orgnr 869000-1956
Kontonr 653-7401

Om Lidköpings IS

Lidköpings Idrottssällskap (LIS) är en av Lidköpings äldsta föreningar, bildades år 1910.
Idag består föreningen av ca 200 medlemmar varav ca 130 stycken är aktiva ungdomar i åldrarna 6-25 år. LIS bedriver träningsverksamhet för sina medlemmar på Framnäs IP under utomhussäsongen och under inomhussäsongen i skolornas idrottshallar.
LIS anordnar också tävlingar där de största är Vänerspelen och Lilla Vänerspelen. Andra tävlingar är Stadsloppet och andra mindre tävlingar. Många av våra aktiva åker också på tävlingar runt om i Sverige. Här försöker vi samordna så att flera aktiva, från olika åldrar, åker på samma tävlingar för att skapa en lagkänsla i föreningen vilket vi tycker är extra viktigt då friidrott främst är en individuell idrott.

Nyckelord som beskriver LIS verksamheten är:
- Glädje och Gemenskap.
- Allas rätt att vara med.
- Demokrati och delaktighet.
- Rent spel.

LIS målsättning är att alla ska kunna vara med och vi har därför medvetet låga medlems- och tävlingsavgifter och försöker att undvika säljaktiviteter. För att detta ska vara möjligt arbetar vi med andra intäktskällor som städning av gator via kommunen, inventeringar, kioskförsäljning vid tävlingar osv. Även sponsring är en viktig intäktskälla för vår förening och utan den skulle vi vara tvungna att höja medlems- och tävlingsavgifterna.

Vill du komma i kontakt med LIS gör du det enklast via vår mejladress info@lidkopingsis.se.